dinsdag 20 december 2022

KLEURRIJK VLISSINGEN


KLEURRIJK VLISSINGEN


Afscheid van een kleurrijk jaar waarin blauw en geel nog niet mochten overwinnen. Waar het groen op het Bellamypark de toeristen verkoeling gaf, evenals het water uit de fontein. Het jaar waarin de omgeving van de Coosje Buskenstraat werd geregeerd door geel en waarin het roze zich in al haar varianten weer verraste met de mooiste stokrozen in de binnenstad. Een bewogen jaar met onzekerheden over energieprijzen, maar ook over evenementen. Waar blauwe zwaailichten niet boven de Westerschelde hingen, flikkerden gillende neonkleuren op een ander terrein. En wanneer het najaar haar intrede deed, veranderde Vlissingen in een scala van bruin-geel-rode herfsttinten, verdween het wapperende bouw-blauwe zeil en nestelden de eerste bewoners van het Kop van het Dok zich in hun nieuwe thuis, de binnenstad. De pepernotenregenboog werd vergezeld door minder zwart, maar als vanouds vele kleuren tijdens de intocht. 

En nu, de laatste dagen van het jaar. Het bestuur en de ondernemers van de VOC wensen iedereen warme, rode tinten tijdens de feestdagen, helder licht, hier en daar wat gele sterretjes. En tijdens de jaarwisseling knallende kleuren en een mooi vooruitzicht richting 2023, waarin gezondheid en vrede zo belangrijk zijn.

En iedereen winkelt volgend jaar gewoon weer zoveel mogelijk lokaal, he? De ondernemers van de binnenstad zijn er er altijd voor ons!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten